Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων δεν είναι ένας απλός σύλλογος. Εδώ και 80 χρόνια (1933-2013) επιδεικνύει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών  το 1985 και με το Σταυρό του Αγίου Μάρκου Α΄ Τάξεως από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής το 1987.

Συνεχίζοντας την παράδοση του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού :

– Δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική πρόνοια στην αλληλεγγύη προς τους αιγυπτιώτες που έχουν ανάγκη βοήθειας και τους παρέχει υλική, ιατρική και ηθική στήριξη. Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας  έχει αρωγούς εσάς που με την ετήσια συνδρομή σας, τις προσφορές σας σε χρήμα, τρόφιμα και ρουχισμό καθώς και με τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας, συνεστιάσεις και εκδρομές, διευκολύνετε το έργο της. Να είστε βέβαιοι ότι η Επιτροπή διαχειρίζεται με περίσκεψη και ευαισθησία όλες τις προσφορές σας.

– Θεωρεί ότι «ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη ψυχής» και φροντίζει οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις να έχουν ποιότητα, ποικιλία θεμάτων έτσι ώστε να κινεί το ενδιαφέρον των μελών και φίλων του.

– Ακολουθώντας τις καινοτομίες των καιρών ανανέωσε την ιστοσελίδα του www.synaige.gr και δίνει την δυνατότητα στα μέλη και στους φίλους του να ενημερώνονται άμεσα.

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων σας προσμένει με χαρά στο ανανεωμένο εντευκτήριο του να παρακολουθήσετε τις διάφορες εκδηλώσεις του και να γευτείτε τις ομολογουμένως εξαίσιες αιγυπτιακές γεύσεις.